| Geleceğin Şairleri Buraya.. :) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
-SlipKnoTmeTaL- Sheytani Admin
Mesaj Sayısı : 2011 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : İzmiR Gibi ßisii... Hobiler : MeTaL, İnternet vs vs.. Meslek : HaMMaL xP (ÖğreNci) Ad - Soyad : eLif qüL Ruh Halim : Kayıt tarihi : 29/04/07
| |
| |
Mesaj Sayısı : 2011 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : İzmiR Gibi ßisii... Hobiler : MeTaL, İnternet vs vs.. Meslek : HaMMaL xP (ÖğreNci) Ad - Soyad : eLif qüL Ruh Halim : Kayıt tarihi : 29/04/07
| |
| |
rocker.girl_84 Kalıcı Sheytani
| Konu: Geri: Geleceğin Şairleri Buraya.. :) Perş. Eyl. 27, 2007 2:56 pm | |
| Çok güzel bir şiir canım.Sende iş var Bu da benim 13-14 yaşlarında Erdem'e yazdığım şiir Anlatamam derdimi kimseye Razı gelmezler diye belki deİmkansızımsın benimFarkındayım,ama seviyorum seni yine deErdemimsin,faziletimsin en büyük sevgimRazıyım prangalara vursunlar beniDoğacaktır yine en büyük sevgimEngellemek mümkün değil ki Mahvolsam da söylemem kimseye derdimiOlmazsan yanımda sayma beni yaşayanCevherimsin içimde parlayanAnla artık,ölüm bile sessiz kalır Kahrolurum yanımda sen yine yoksan...Nermin Arda | |
|
| |
MeTaLZeDe Tam Sheytani
| Konu: Geri: Geleceğin Şairleri Buraya.. :) Cuma Eyl. 28, 2007 2:09 pm | |
| GÖREMİYORUM
Göremiyorum ama hayal ediyorum O güzel yüzünü hiç unutamıyorum Kaybettikten sonra anlıyorum Ben seni çok seviyorum....
Hayalinle yaşıyorum her an Unutamıyorum seni inan Göremiyorum ama hayal ediyorum O güzel yüzünü hiç unutamıyorum
Kendi yokoluşlarımla ugraşıyorum Yardım elini bekliyorum Yanımda olmadıgınıdabiliyorum Göremiyorum ama hayal ediyorum...
türkçe dersinde bir anda yazdıgım şiirim:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Geleceğin Şairleri Buraya.. :) Cuma Eyl. 28, 2007 2:28 pm | |
| | |
|
| |
MeTaLZeDe Tam Sheytani
| Konu: Geri: Geleceğin Şairleri Buraya.. :) Çarş. Ekim 03, 2007 2:49 pm | |
| | |
|
| |
...TheRocKula... Tam Sheytani
Mesaj Sayısı : 411 Yaşadığı Yer : tam 35 Hobiler : Rock,Rock,Rock vs vs Meslek : xÖğkrencix Kayıt tarihi : 03/10/07
| Konu: Geri: Geleceğin Şairleri Buraya.. :) Paz Ekim 07, 2007 1:41 pm | |
| | |
|
| |
Sylvester Yeni Sheytani
| Konu: Geri: Geleceğin Şairleri Buraya.. :) Cuma Ekim 19, 2007 7:55 am | |
| Güzel siirler | |
|
| |
Sylvester Yeni Sheytani
| Konu: Geri: Geleceğin Şairleri Buraya.. :) Cuma Ekim 19, 2007 7:58 am | |
| Gözlerin Seni gördüm, derdim birken çok oldu. Aklımı başımdan aldın, yok oldu. Kaşın keman, kirpiklerin ok oldu, Yaktı beni kömür gibi gözlerin.
Altını, zümrüdü göğsüne taktın, Coşkun çaylar gibi sel oldun aktın. Yusuf’a özendin, sevgiyle baktın. Yaktı beni kömür gibi, gözlerin.
Üşüdü kemiğim, titredi etim; Sevenim olmazsa kalırım yetim. Kul Bahri`yim, temaşaydı niyetim. Yaktı beni kömür gibi, gözlerin. | |
|
| |
Sylvester Yeni Sheytani
| Konu: Geri: Geleceğin Şairleri Buraya.. :) Cuma Ekim 19, 2007 5:29 pm | |
| Karanlık sözler yazıyorum hayatım hakkında Aşklarım inançlarım işgal altında Tabutumun üzerinde zar atıyorlar. Cebimdeki adreslerden umut kalmamıştır Toprağa girdiğim zaman çapa yapan adamlar Denize yaklaştıkça kumlar ve çakıltaşları Geçmiş günleri aşağılamaktalar Karanlık sözler yazıyorum hayatım hakkında Rüzgar buruşturuyor yazdıklarımı Gece arsızca kükrüyor paslı beynimde Küfre yaklaştıkça inancım artıyor. Karanlık sözler yazıyorum hayatım hakkında Öyle yoruldum ki, yoruldum dünyayı taşımaktan gözlerim çok yoruldu gençlik uykularımda acılara katlanabilecek yaşa geldiğim zaman acılarla uğraşacak gücüm kalmadı Ve şimdi birçok sayfasını atlayarak bitirdiğim kitabının başından başlayabilirim ancak | |
|
| |
Sylvester Yeni Sheytani
| Konu: Geri: Geleceğin Şairleri Buraya.. :) C.tesi Ekim 27, 2007 12:00 am | |
| Yokluğun Kimsesizlik...
Kimsesizlik, Sensizlikmiş annececi'ğim Yokluğun yalnızlık... Yalnızlık, Sensizlikmiş anneci'ğim Yokluğun kimsesizlik... Kalp acısı, Sensizlikmiş anneci'ğim Yarım kaldım... Krıldı, kolum kanadım.. Yalnızlığım sensizlik.. Ayrılık acısı, Dönüşü olmayan ebedi diyardan, Gelemiyeceğini bilmek.. Hasretliğini çekmek, Artık sesini duyamamak, Sensizliğinle, Boynu bükük, Kalmakmış, anneci'ğim. | |
|
| |
| |
| |
| Geleceğin Şairleri Buraya.. :) | |
|