-SlipKnoTmeTaL- Sheytani Admin
Mesaj Sayısı : 2011 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : İzmiR Gibi ßisii... Hobiler : MeTaL, İnternet vs vs.. Meslek : HaMMaL xP (ÖğreNci) Ad - Soyad : eLif qüL Ruh Halim : Kayıt tarihi : 29/04/07
| Konu: Aşık Veysel - Dünya Geniş İdi Şimdi Daraldı Ptsi Mart 17, 2008 4:37 pm | |
| DÜNYA GENİŞ İDİ ŞİMDİ DARALDI
Dünya geniş idi şimdi daraldı Çıkıp gideceğin yer belli değil Yetmiş altı yıldır alır satarım Bakmadım deftere kar belli değil
Seyrettim alemi dünya dar dedim Ay dünya, arası sanki bir adım Denizi karayı ölçtüm aradım Adalar içinde var belli değil
Avrupa Asya ayrı bir kıta Bir yıllık yol idi deveye ata Uçaklar sığdırdı beş on saata Daha neler çıkar dur belli değil
Hırsızlar çalardı at ile para Şimdi çalıyorlar uçak-tayyare Bekar kalsam dünür olsam dullara İstenecek başlık ver belli değil
Evlattan uşaktan fayda bekleme Binde bir bulunur o da tekleme Cahil insan gül ise de koklama Ayvası turuncu nar belli değil
Ne oğluna güven ne de kızına Doğru söylen kulak vermez sözüne Yalvar yakar getiremen izine İçimde bir ateş kor belli değil
Bu kahpe dünyanın sonu vefasız Beş günlük ömrünü geçir kavgasız Diyorlar Veysel'e sersem kafasız Başımda duman var kar belli değil | |
|